Muziekvereniging Excelsior Westenholte 100 jaar

(afgelast) Concert met PHION

Vrijdag 29 mei 2020 – De Spiegel

Dit concert is afgelast in verband met corona.

Samen met het voormalig Orkest van het Oosten, nu PHION genaamd, speelt Excelsior Westenholte op vrijdagavond 29 mei in de Spiegel.

Muziekvereniging Excelsior Westenholte, dirigent: Tjeerd Barkmeijer; na de pauze PHION met dirigent Arjan Tien; solist: Trompetkwartet C4.

Programma:

De formule: Orkest van het Oosten, een amateurharmonie- of fanfare uit de regio, een concertzaal en uitwisseling van dirigent en/of solisten. Dat is HaFa!

Een bijzondere samenwerking tussen Orkest van het Oosten en lokale amateurharmonieën en -fanfares. Zij krijgen met dit concert de mogelijkheid om hun talent verder te ontwikkelen en op een groot podium in een concertzaal te spelen. Zij kiezen zelf uit welk werk ze spelen en of een van onze musici bij dit werk voor de pauze soleert. Andersom krijgen dirigenten van de gezelschappen de kans ons orkest te dirigeren!

Voor de pauze speelt Muziekvereniging Excelsior Westenholte onder leiding van Tjeerd Barkmeijer. Na de pauze speelt Orkest van het Oosten onder leiding van Arjan Tien een programma met vier prachtige werken. En bijzonder: ons eigen trompetkwartet C4 soleert deze avond! Het kwartet C4 bestaat uit Ido Jan Stalman, Piertje Feenstra, Arthur Kerklaan en Anneke Romeijn.

Het amateurgezelschap, de dirigent en solist verschilt per stad. Zo blijft elk concert echt lokaal en uniek!

Meer informatie over het concert en de kaartverkoop volgt binnenkort.