Muziekvereniging Excelsior Westenholte 100 jaar

(→ 2021) Jeugd-reünieorkest

Vrijdag 11 december 2020 – Het Anker

In verband met corona wordt het jeugd-reünieorkest ook verplaatst naar 2021.

Houd de datum alvast vrij in je agenda—zodra het vaststaat en we ook twee nieuwe repetitiedata hebben, krijg je het te horen. Het reünieorkest zal bestaan uit oud-leden uit het B-orkest die onder Arno Groeneveld hebben gespeeld. (Overige oud-leden zijn ook van harte welkom!)

Het honderdjarig bestaan is een mooie gelegenheid om een reünie te organiseren. We zijn op zoek naar oud-leden die in de periode van 2000 t/m 2008 bij het B-orkest van Excelsior hebben gespeeld. Het B-orkest stond toen onder leiding van Arno Groeneveld. Samen met hem willen we een groot reünieorkest vormen.

Oud-leden die niet onder Arno hebben gespeeld, maar die het leuk vinden om mee te spelen, zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Heb je geen instrument? Geen probleem! Wij zorgen voor dat iedereen kan meespelen en voor deze periode gebruik kan maken van een instrument. Voor meer info of vragen kan je mailen naar: reunieorkest@excelsior-westenholte.nl. Direct aanmelden? Vul het inschrijfformulier op de Excelsior-website in!